• ΚΑΡΑΚΑΣΗ 100, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 544 53
  • Καθημερινά: 06:00 - 00:00

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

MyTaxiVanTransfer > ΕΚΔΡΟΜΕΣ > ΕΚΔΡΟΜΕΣ > ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ (6 – 7 ώρες)

Η Κασσάνδρα, αυτή η όμορφη χερσόνησος στη βόρεια Ελλάδα, ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο “πόδι” από τα τρία στην περιοχή της Χαλκιδικής. Ένας δημοφιλής προορισμός για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, τόσο για μικρές αποδράσεις όσο και για μακροχρόνιες διακοπές. Η Κασσάνδρα είναι μία από τις πιο πολυσύχναστες και κοσμοπολίτικες περιοχές στη Χαλκιδική, κάνοντάς την τον απόλυτο προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές και μικρές εκδρομές, ειδικά για τους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας.

Είναι μια περιοχή που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες όλα όσα χρειάζονται για αξέχαστες διακοπές. Στην Κασσάνδρα, θα βρείτε δημοφιλείς περιοχές που έχουν προσελκύσει τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για περίπου 50 χρόνια. Θα βρείτε παραλίες με τα πιο δροσερά νερά, δάση που σας καλούν να τα εξερευνήσετε, αρχαιολογικούς χώρους που σας μεταφέρουν στο παρελθόν με απίστευτη ευκολία, και τοπικά προϊόντα που θα αναστατώσουν τη γευστική σας αντίληψη.

Η Κασσάνδρα είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν διασκέδαση και ποιοτική γαστρονομία με τις καλοκαιρινές τους βουτιές. Διαθέτει όμορφα παραδοσιακά χωριά με πλακόστρωτα μονοπάτια, γαλάζια νερά και υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις. Είτε αναζητάτε μια όμορφη περιπέτεια στη φύση είτε χαλαρωτικές διακοπές στην παραλία, η Κασσάνδρα έχει κάτι να προσφέρει σε όλους. Μην χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε αυτήν την όμορφη χερσόνησο της Χαλκιδικής.

ΕΔΕΣΣΑ – ΠΟΖΑΡΑΜΦΙΠΟΛΗ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ – ΚΑΒΑΛΑ

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΆΘΩΣ